Menu

Beogradski novogodišnji koncert

Kategorija
Koncertni program
Datum
14 januar 2017 20:00
Prostor
Velika dvorana
Telefon
220-6060
Cena ulaznica: 800, 1000 i 1300 dinara

Tradicionalni Beogradski novogodišnji koncert Simfonijskog orkestra i Hora RTS,  održaće se  u Sava Centru, 14. januara 2017. godine.

Ove godine ansambli Muzičke produkcije RTS i maestro Bojan Suđić i Sava Centar, predstaviće spektakularan muzički program, sa hitovima umetničke muzike.  

Ansambli Muzičke produkcije RTS i maestro Bojan Suđić pripremaju maestralni praznični muzički užitak koji će upotpuniti Dečji hor i Hor „Kolibri“. Uz ansamble Muzičke produkcije na sceni će se pojaviti
i atraktivni gosti iznenađenja. Jedna od njih je i jedinstvena Sonja Kalajić, umetnica na testeri, učenica najrenomiranijeg pedagoga ovog instrumenta Rodriga Gere.
Publika će imati prilike da čuje i jednog od vodećih svetskih tenora, Zorana Todorovića, umetnika međunarodnog renomea i partnera svetskim divama među kojima su Edit Gruberova, Džun Anderson, Violeta Uramana, Elena Garanča, Sonja Ganasi i druge.
Koncertu će poseban ton dati i nastup nacionalnog ansambla „Kolo“, koji će atraktivnim koreografijama upotpuniti praznično raspoloženje.

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-20h (radnim danom)
  •  10-15h (subotom)
  •   i 1 sat pre početka manifestacije
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.