Menu

Rade Šerbedžija - „UZALUD JE BUDIM“

Kategorija
Koncertni program
Datum
27 decembar 2016 20:00
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-6060
Cena ulaznica: 1700, 2000, 2300 i 2700 dinara

Rade Šerbedžija sa svojim orkestrom „Zapadni kolodvor“ održaće koncert 27.decembra u Sava Centru. Koncert pod nazivom „Uzalud je budim“, obećava veče  puno muzike, romantičnih stihova i šarma.
Rade Šerbedžija rođen je 1947 godine. Na Akademiji  za pozorište i film u Zagrebu diplomirao je 1969. godine, a odmah potom dobija angažman u pozorištu.  Nadaren, posebne glumačke tehnike, i temperamenta, sugestivan, izuzetne dikcije,  biva zapažen kao izvanredan glumac koji sa lakoćom izvodi kako fizički najteže scene u pozorištu (uloge u Hamletu, Ričardu trećem....), tako i uloge kojim osvaja publiku glumeći u filmovima koji obrađuju ratne, kao i savremene teme. Jedan je od najbolјih i najpopularnijih naših jugoslovenskh glumaca koji je izgradio internacinalnu karijeru glumeći u raznim filmskim žanrovima i pozitivne i negativne likove.
Objavio je zbirke pesama „Promjenlјivi„ i „Crno,crveno“.
Snimio je zavidan broj muzičkih albuma, kako studijskih, tako i albuma uživo. Neki od najpoznatijih su:„Ne daj se Ines“,“Ponekad dolazim, ponekad odlazim“, „Orihi orihi“, „Imam pjesmu za tebe“, „Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor“.

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne tokom leta

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  • 10-15h (subotom)
  •   i 1 sat pre početka manifestacije
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.