Menu

Zbog velikog interesovanja publike novi koncert - GIBONNI

gibonni
Kategorija
Koncertni program
Datum
15 novembar 2016 20:30
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-6060
Cene ulaznica: 1600, 1900, 2300, 2800 i 3200 dinara

 

Splitski kantautor Zlatan Stipišić-Gibonni, koji je nedavno objavio zajednički album "Familija" sa Oliverom Dragojevićem, vraća se pred beogradsku publiku koncertima u Sava Centru. Gibonni ponovo dolazi u prestižnu dvoranu da bi predstavio svoj deo "Familije".
-"Naravno, beogradska publika će čuti neke nove pesme sa 'Familije', ali treba ispoštovati publiku kojoj stare pesme znače mnogo”, kaže Gibonni.
Nekadašnji frontmen splitskih hard rokera Osmi putnik Gibonni se početkom devedesetih otisnuo u samostalnu kantautorsku karijeru, stvorivši jedinstven muzički izraz spajanjem savremenih pop i rok strujanja sa zvukovima tipičnim  za dalmatinsko podneblje, što se može čuti u moru hitova kakvi su "Oprosti", "Žedam", "Libar", "Tempera"...


Tokom godina Gibonni je pisao i pesme za Olivera među kojima treba izdvojiti "Cesaricu", jedan od najvećih i najznačajnijih hitova pevačeve karijere. Album "Familija", gde je Gibonni kompletan autor muzike i stihova, začinilo je učestvovanje vrsnih muzičara kakvi su svetski priznati basista Pino Palladino, bubnjar Manu Katche, gitaristi Steve Stevens, Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić.

Ulaznice za koncerte u Sava Centru mogu se već od danas kupiti i preko mreže Eventim.

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne - Važno obaveštenje!

  • tick ruka
  • Poštovani,

    Zbog trenutne situacije (COVID19) blagajna neće raditi do daljeg. Molimo Vas da se za sva dodatna obaveštenja obratite na e-mail adresu blagajna@savacentar.net

    Hvala na razumevanju.

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.