Menu

Audicija

audicija
Kategorija
Muzičko-scenski
Datum
13 novembar 2016 20:00
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-6060
Cena ulaznica: 1000, 1400 i 1700 dinara

 

Legendarna predstava Audicija i Željko Ninčić 30 godina, godišnjica i premijera.
Nakon 16 godina u Sava Centru, sa Beograđanima najgledanija predstava exYu!
Pored, već legendarnih likova Marinka Ćutuka, Veselog (Primi me) profesora, tu su i novi likovi sa novim temama: Vuk Medojević-Lisica, Asfaltina Kurajbegović, Džemsudin Šimširpasić i Radojka Janša.
Predstava poznata kao „Sarajevska Audicija“ izvedena preko 3000 puta, koju je gledalo skoro 2 miliona gledalaca  podsetiće ljubitelje čuvene komedije na neke najgledanije scene(milionski pregledi na youtube), i premijerno pokazati najnovija ostvarenja.
Uz Željka Ninčića glumačku ekipu čine: Stanko Bogojević, Aleksandar Krstajić, Vladimir Balašćak i Rajko Vuković.
Šarolikost humora propraćena je izborom najozbiljnjijih tema na koje publika ne reaguje samo smehom. Sam autor za predstavu kaze da je pravljena za dve vrste suza !?!
Kako to izgleda  kada Marinko Ćutuk ćet’ri sata i 16 godina ćami ćekajuci, a Veseli da bude „primljen“ treba videti i doživeti!!!

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne - Važno obaveštenje!

  • tick ruka
  • Poštovani,

    Zbog trenutne situacije (COVID19) blagajna neće raditi do daljeg. Molimo Vas da se za sva dodatna obaveštenja obratite na e-mail adresu blagajna@savacentar.net

    Hvala na razumevanju.

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.