Menu

Veliki slavljenički koncert: Bilja Krstić & Bistrik orkestar

bistrik
Kategorija
Koncertni program
Datum
24 novembar 2016 20:00
Venue
Velika dvorana
Cene ulaznica: 800, 1200 i 1500 dinara

Bilјa Krstić u Velikoj dvorani Sava Centra, ponovo posle šest godina.
Koncertom koji će biti održan 24 novembra, Bilјa će obeležiti 40 godina na muzičkoj sceni I 15 godina  rada sa Bistrik orkestrom. Dva jubileja Glasa koji je stasao u solistu svetske reputacije, u vodju sopstvenog muzičkog sastava iinterpretatora tradicionalnih zapisa, načinom, kojim je njen rad svrstan u najbolјa ostvarenja World muzike.
Bilјina  pesma je muzička čarolija koju je sa svojimBistrik orkestrom  priredilia preko 500 puta na najprestižnijim scenama kod nas iu svetu.Koncert  u Sava Centru biće kaleidoskop muzičkih žanrova  koje je Bilјa Krstic obuhvatila tokom četrdesetogodišnje karijere; biće ram za portert dragih prijatelјa, gostiju iz Srbije iinostranstava; biće doživlјaj za posetioce iučesnike; za sve¬: koji je prepoznaju u izvanrednim višeglasnim obradama tradicionalnih zapisa u novo-aranžiranim narodnim napevima, u filmskim I  pozorišnim temema i čitanjima stranica duhovnihpartitura.
Bilјa i Bistrik će, za svoj petnaestogodišnji jubilej, “umiti” veče najlepšim  lјubavnim pesmama  koje su sadržaj novog  albuma “Svod”.

Gosti: Marta Sebestyen, Yanka Rupkina, Bora Đorđević i grupa Suncokret

www.bilja.rs

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.