Menu

"The Show Must Go On"

queen_tribute
Kategorija
Koncertni program
Datum
19 novembar 2016 20:00
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-6060
Promotivne cene ulaznica: do 01.09: 2.500 din. od 01.09: 3.000 din.

 

Uživajte u sećanju na legendarni bend The Queen!


U godini u kojoj obeležavamo 25-godišnjicu smrti jedinstvenog Fredija Merkjurija, frontmena kultnog rok benda The Queen, u Sava Centru, će 19. novembra, biti održan veliki rok spektakl “The Show Must Go On” u izvođenju najboljeg svetskog  Queen tribute benda – The Bohemians, koji  će Vas u pratnji  svetski priznate njujorške sopranistkinje Lynelle Jonsson, odvesti na energičnu i divlju vožnju sa najvećim hitovima jednog od najpopularnijih rok sastava svih vremena.
U slavu Fredija Merkjurija i benda The Queen, The Bohemians će Vas provesti kroz istoriju čuvenog britanskog benda, izvodeći legendarne hitove:Killer Queen, Crazy Little Thing Called Love, The Show Must Go On, Bohemian Rhapsody, We Will Rock You, We Are The Champions ...
The Bohemians su oformljeni pre dvadeset godina sa namerom da ožive sećanje na The Queen – od ludih ’70-ih do magičnih ’80-ih godina prošlog veka. Nastupali su širom sveta – od festivala, preko koncertnih dvorana do stadiona. Više puta su svirali za zvaničan Klub obožavalaca grupe The Queen. Sjajnom svirkom i neverovatnim vizuelnim efektima izborili su se za status najdinamičnije i najuzbudljivije Queen tribute grupe. Rob Combersvojim scenskim nastupom personifikuje Fredija Merkurija, gitarista Christopher Gregory sa Red Special gitarom približava se neponovljivom stilu Briana Maya, Wayne Bourne svira bubnjeve kao Roger Taylor, dok je Kevin Goodwin svojom bas gitarom kičma muzike i nastupa.

Ulaznice možete nabaviti na blagajni Sava Centra i svim prodajnim mestima Eventima – www.eventim.rs – i to:
Po promotivnoj ceni do 01. septembra 2016. godine – 2.500,00 dinara
Od 01. septembra 2016. godine po ceni – 3.000,00 dinara

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne - Važno obaveštenje!

  • tick ruka
  • Poštovani,

    Zbog trenutne situacije (COVID19) blagajna neće raditi do daljeg. Molimo Vas da se za sva dodatna obaveštenja obratite na e-mail adresu blagajna@savacentar.net

    Hvala na razumevanju.

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.