Menu

"Iza horizonta" - koncert

laza_ristovski2
Kategorija
Koncertni program
Datum
09 novembar 2016 20:00
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-6060
Cena ulaznica: 1200, 1600 i 2000 dinara

U znak sećanja na velikog umetnika, kompozitora, klavijaturistu i aranžera Lazu Ristovskog, kao i povodom obeležavanja njegovog šezdesetog rođendana, u Sava Centru će 09. novembra  biti održan koncert pod nazivom “Iza horizonta”.

Te večeri, okupiće se svi najznačajniji Lazini prijatelji i saradnici: Goran Bregović, Alen Islamović, grupa Smak, Piloti, Neverne Bebe, Yu grupa, Aleksandar Lokner, Vlatko Stefanovski, Bilja Krstić, Ogi Radivojević, glumac Lazar Ristovski i mnogi drugi, koji će podsetiti publiku na opus i značaj ovog velikog umetnika.

Učesnici i gosti koncerta su predstavnici najrazličitijih muzičkih žanrova i potenciraju Lazinu neopterećenost i lakoću stvaranja muzike. Te večeri, okupiće se svi najznačajniji Lazini prijatelji i saradnici: Goran Bregović, Alen Islamović, Lazini prijatelji iz grupe Smak, Kiki i Piloti, Neverne Bebe, Yu grupa, Kepa & Free Spirits, Aleksandar Lokner, Vlatko Stefanovski, Vasil Hadžimanov, Zana, Boki Milošević, Bilja Krstić i Bistrik, Ogi Radivojević, Nikola Čuturilo,  Gis maj Es, Džoni Ranković, glumac Lazar Ristovski i mnogi drugi, koji će podsetiti publiku na opus i značaj ovog velikog umetnika.

“Iza horizonta!” nije samo koncert, već i umetnički projekat koji spaja vizuelnu i muzičku umetnost pa će ceo događaj biti praćen prikladnim arhivskim i autorskim umetničkim video radovima Ivana Grlića.

 

laza ristovski plakat

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.