Menu

"Iza horizonta" - koncert

laza_ristovski2
Kategorija
Koncertni program
Datum
09 novembar 2016 20:00
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-6060
Cena ulaznica: 1200, 1600 i 2000 dinara

U znak sećanja na velikog umetnika, kompozitora, klavijaturistu i aranžera Lazu Ristovskog, kao i povodom obeležavanja njegovog šezdesetog rođendana, u Sava Centru će 09. novembra  biti održan koncert pod nazivom “Iza horizonta”.

Te večeri, okupiće se svi najznačajniji Lazini prijatelji i saradnici: Goran Bregović, Alen Islamović, grupa Smak, Piloti, Neverne Bebe, Yu grupa, Aleksandar Lokner, Vlatko Stefanovski, Bilja Krstić, Ogi Radivojević, glumac Lazar Ristovski i mnogi drugi, koji će podsetiti publiku na opus i značaj ovog velikog umetnika.

Učesnici i gosti koncerta su predstavnici najrazličitijih muzičkih žanrova i potenciraju Lazinu neopterećenost i lakoću stvaranja muzike. Te večeri, okupiće se svi najznačajniji Lazini prijatelji i saradnici: Goran Bregović, Alen Islamović, Lazini prijatelji iz grupe Smak, Kiki i Piloti, Neverne Bebe, Yu grupa, Kepa & Free Spirits, Aleksandar Lokner, Vlatko Stefanovski, Vasil Hadžimanov, Zana, Boki Milošević, Bilja Krstić i Bistrik, Ogi Radivojević, Nikola Čuturilo,  Gis maj Es, Džoni Ranković, glumac Lazar Ristovski i mnogi drugi, koji će podsetiti publiku na opus i značaj ovog velikog umetnika.

“Iza horizonta!” nije samo koncert, već i umetnički projekat koji spaja vizuelnu i muzičku umetnost pa će ceo događaj biti praćen prikladnim arhivskim i autorskim umetničkim video radovima Ivana Grlića.

 

laza ristovski plakat