Menu

Novogodišnje "Čikaške perverzije"

Kategorija
Muzičko-scenski
Datum
30 decembar 2017 20:00
Prostor
Velika dvorana
Telefon
220-6060
Cene ulaznica:1000, 1200 i 1500 dinara

 

Novogodišnje "Čikaške perverzije", u kojima igraju Dragan Gagi Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević, biće izvedene 29. decembra u Sava Centru!
 
"Atmosfera koja vlada pred Novu godinu odlično odgovara duhu 'Perverzija', i to će biti sjajna prilika da se još malo poigramo sa publikom da se opušteno oprostimo od ove i poželimo svima mnogo ljubavi u 2018. godini... I naravno 'Perverzija'", poručuju Gagi, Branka, Olga i Igor.
 
"Čikaške perverzije" 29. decembra samo nastavljaju trijumfalan niz u Sava Centru - hit predstava u režiji Omara Abua El Ruba, koja na duhovit način govori, kako ističe Gagi, o " ljubavi, prijateljstvu i problemima između muškaraca i žena", u prestižnoj beogradskoj dvorani bila je rasprodata danima unapred u junu, oktobru i decembru 2016. kao i martu 2017. godine.

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-20h (radnim danom)
  •  10-15h (subotom)
  •   i 1 sat pre početka manifestacije
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.