Menu

"Od razmišljanja do rezultata" - seminar Boba Proktora

Kategorija
Kongresni program
Datum
05 novembar 2016 09:00 - 17:00
Venue
Velika dvorana
Edukacioni seminar

5. novembra, 2016. godine u velikoj dvorani Sava Centra, po prvi put, najbolji svetski trener u domenu razvoja ljudskih potencijala i povećanja produktivnosti Bob Proktor, održaće najveći edukacioni seminar na Balkanu pod nazivom “Od razmišljanja do rezultata”, u organizaciji Educom centra iz Novog Sada.

Predstavljen u svetski poznatom filmu „Tajna“, Bob Proktor je već 55 godina širom sveta smatran živom legendom i majstorom razvoja ljudskih potencijala i povećanja produktivnosti. On je autor najprodavanije knjige „Rođeni ste bogati“, a kroz svoje knjige, seminare, kurseve i personalne treninge, promenio je na milione života.
Karte za ovaj jednodnevni seminar možete kupiti u svim poslovnicama Eventim-a, kao i na zvaničnom sajtu događaja

 događaja www.bobproktor.com

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.