Menu

Zorica Brunclik

z_brunclik3
Kategorija
Koncertni program
Datum
29 decembar 2020 20:00
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-60-60
Cena ulaznica: 1500, 1800, 2000 i 2500 dinara

Zbog Odluke Vlade Republike Srbije o ograničenom broju posetilaca u zatvorenom prostoru, koncert Zorice Brunclik koji je prvobitno bio zakazan za 21.april, pa naknadno odložen za 28.oktobar, zbog nepromenjene situacije u zemlјi biće pomeren na 29.decembar 2020.godine

Ulaznice koje su kuplјene za koncert 21.aprila i 28.oktobra važiće i za koncert 29.decembra 2020.godine.

Najtiražnija pevačica u istoriji domaće diskografije i jedna od najvećih folk zvezda svih vremena Zorica Brunclik, vraća se na veliku scenu spektakularnim koncertom „Ne dam ovo malo duše“ 29.decembra u Centru „Sava“.

Pet i po godina nakon što je u beogradskoj areni na veličanstven način proslavila četiri decenije druženja sa publikom, muzička diva ponovo će se družiti sa publikom u srpskoj prestonici i obeležiti 45 godina uspešne karijere, ovenčane nebrojenim koncertima, rekordnim tiražima i vanvremenskim hitovima koje će publika moći da čuje na ovoj neponovlјivoj večeri druženja sa Zoricom.

Kao neko ko je tokom svih godina bavlјenja muzikom uvek pomerao granice, mirio muzičke žanrove i jedinstvenom emocijom i interpretacijom ujedinjavao lјude svih generacija i ukusa, Zorica i ovoga puta za svoju publiku sprema veče za pamćenje.

Ovoga puta, između desetina hitova, Zorica je odabrala da koncert nosi naziv po pesmi “Ne dam ovo malo duše” koja je od objavlјivanja 2002.godine zauzela posebno mesto u njenom repertoaru, jednako je prihvaćena i hvalјena od strane publike i stručne javnosti, ali i za nju samu ima poseban emotivni ali simbolični značaj.

Osim ovog, publika će imati priliku da čuje i druge hitove poput „Avlije Avlije“, „A tebe nema“, „Košava“, „Tamo gde si ti“, „Kada bi me pitali“, „Sve je lјubav“, „Otkopčano jeleče“, „Zakletva“, „Lažem sebe“, i još mnogo, mnogo drugih pesama koji su obeležili njenu blistavu karijeru.

Tokom karijere održala je na hilјade koncerata, od kojih je na stotine solističkih koncerata, u najprestižnijim dvoranama širom stare Jugoslavije i u Beogradu. Kao istaknuta umetnica tokom svoje karijere snimila je preko pedeset ploča i prodala ih u tiražu od više od petnaest miliona primeraka.

U karijeri koju su obeležili stotine koncerata i nastupa, najveći poslednji u nizu pevačica je održala u beogradskoj Areni 2014. godine, pred oko 20.000 posetilaca.

Ove godine Zorica Brunclik i organizatori koncerta odlučili su da 45 godina njenog postojanja i rada na estradi bude obeleženo u intimnoj atmosferi Centra „Sava“ koji kao kultna dvorana daje posetiocima neponovlјiv muzički doživlјaj.