Menu

Slobodan Trkulјa i Balkanopolis

trkulja2018
Kategorija
Koncertni program
Datum
24 novembar 2018 20:00
Venue
Velika dvorana
Cene ulaznica: 1200, 1500, 1800, 2000 i 2300 dinara

Nakon spektakularnog prošlogodišnjeg koncerta u Sava Centru, Slobodan Trkulјa & Balkanopolis vraćaju se u ovu prestižnu dvoranu nastupom kojim zaokružuju slavlјeničku turneju povodom 20. godina jubileja grupe. Harizmatični multiinstrumentalista i pevač svetskog kalibra je sa Balkanopolisom u proteklih godinu dana osvajao Aziju, održavši 10 koncerata u Kini (Guangdžo, Ćendžo, Čengdu i drugim gradovima), kao i koncerte u Teheranu, Kotoru, Parizu i Dubaiju, a gostovali su i na svetskim festivalima u Maleziji i na Tajvanu.

Ovoga puta pripremili su posebno iznenađenje za fanove u Srbiji i specijalnu set listu za 24. novembar 2018.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Sava Centra i od 25. Septembra na svim prodajnim mestima Eventima – www.eventim.rs

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne - Važno obaveštenje!

  • tick ruka
  • Zbog Odluke Vlade Republike Srbije o zabrani javnog okuplјanja u zatvorenim prostorijama blagajna Sava Centra neće raditi do daljnjeg.


VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.