Menu

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox

jukebox
Kategorija
Koncertni program
Datum
30 mart 2017 20:00
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-6060
Cene ulaznica: 1600, 1800, 2000, 2200 i 2500 dinara.

Nakon rasprodate ovogodišnje turneje, Skot Bredlijev „Postmodern džuboks“, sa svojim prepoznatlјivim „vintidž“ načinom izvođenja pop i rok pesama, vraća se u Evropu 2017, a beogradski koncert je zakazan za 30. mart u Centru „Sava“.
Najava turneje stiže posle nedavno rasprodatih koncerata u 75 gradova Evrope, predstojeće turneje u 16 gradova Australije i Novog Zelanda, kao i turneje u 45 gradova Severne Amerike, a 7. oktobra Bredli će svoj projekat predstaviti u „Rejdio siti mjuzik holu“ u Nјujorku.
„Želimo da se osete kao da proslavlјaju Novu godinu uz Frenka Sinatru ili da su na zabavi 1920-ih u stilu Velikog Getsbija“, objasnio je Bredli.
„Džuboks“, stalno rastući kolektiv izvođača kojih trenutno ima više od 70, u proteklih par godina imao je više od 500 miliona pregleda na Jutjubu, kao i dva miliona pratilaca, nastupao je u emisiji Good Morning America, bio u vrhu Ajtjunsa i Bilbord top-lista i imao više od 100 koncerata u prepunim dvoranama širom sveta. Kako su pojedini kritičari primetili, „Džuboks“ je ostvario taj uspeh „izvodeći 40 najvećih hitova na način na koji bi se izvodili u starijim erama popularne muzike“.
Bredli je tako izmenio aranžman rok hita Creep grupe „Rejdiohed“ i pretvorio ga u laganu baladu koja je imala više od 19,5 miliona pregleda i proglašena je jednom od devet najbolјih viralnih obrada u 2015. od strane magazina Pipl. „Bredlijeva grupa je poznata po tome što obrađuje moderne hit pesme u retro stilu i pretvara ih u viralne uspehe“, napisao je Entertainment Weekly.
Grupa objavlјuje novi spot svake sedmice, koji snimaju u Bredlijevoj dnevnoj sobi.
„Postavio sam prvi video 2009. Bio sam siromašan i živeo sam u Kvinsu. Nekoliko godina kasnije, skupili smo dva miliona pratilaca, rasprodali nastupe širom četiri kontinenta i postali pravi primer neverovatne grupe izvođača“, otkriva Bredli i dodaje da se ponosi što je sastavio najbolјu kombinaciju sposobnosti i ličnosti i stvorio „neverovatno iskustvo za obožavaoce“.