Menu

Rok opera

rock_opera22
Kategorija
Koncertni program
Datum
27 novembar 2018 20:30
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-60-60
Cene ulaznica: 1600, 1800, 2000 i 2400 dinara

Još jedan  muzički spektakl pod nazivom “ROK OPERA “,  organizovan u saradnji Novosadskog Big Benda i Hora i Orkestra Opere Srpskog narodnog pozorišta očekuje nas i 26. decembra u Sava Centru.
Na programu koncerta je 20 antologijskih muzičkih hitova rok grupa čija su imena uvrštena u enciklopedije svetske i domaće muzičke scene 20. veka. Sama pomisao da 120 izvođača izvodi muziku Led Cepelina, Dip Parpla, Kvina, Bitlsa, Pink Flojda, Van Halena, Dorsa, Europe, Tine Tarner i drugih svetskih grupa, govori o tome da se radi o još neviđenom? muzičkom spektaklu na našim prostorima. U spoju muzičkih žanrova roka, džeza i opere, a u interpretaciji Novosadskog Big Benda i Hora i Orkestra Opere SNP-a, publici će biti predstavlјen još jedan ekskluzivni koncertni program. Dirigent i autor muzičkih aranžmana je Fedor Vrtačnik, umetnički rukovodilac Novosadskog Big Benda, a kao vokalni solisti nastupaju Danka Adamov, Renata Starović Petošević, Dragana Keler, Zoran Šando?rov, Nikola Mijić, Mattia Zanatta, Jelena Gavrilović…
Biće ovo jedinstvena prilika da publika, bilo da su u pitanju generacije koje i danas čuvaju ploče kao relikviju ili su to nove generacije koje muziku upoznaju preko interneta, zajedno sa izvođačima peva hitove omilјenih i poznatih hitova.