Menu

ČORBA SE ČUJE I BEZ STRUJE

riblja-corba-bez-struje
Kategorija
Koncertni program
Datum
15 novembar 2017 20:00
Venue
Velika dvorana
2300, 2000, 1800, 1600 i 1000 din

Priča o Ribljoj Čorbi traje gotovo već četiri decenije, a grupa svoj veliki jubilej proslavlja nizom koncerata sa svojom vernom publikom.

Jedna od najpopularnijih srpskih i jugoslovenskih rok grupa, Riblja Čorba, održaće pred beogradskom publikom, akustični koncert Čorba se čuje i bez struje “, 15. novembra u Velikoj dvorani Sava Centra.

Prema rečima frontmena Bore Đorđevića “Muzika ima smisla samo, ako dobije novu dimenziju” i dobila je izvođenjem dobro poznatih pesama u novim aranžmanima. Akcenat je na laganim pesmama koje nisu godinama svirali, poput „Ja je gledam kako spava“ ili „Da, to sam ja”, „Evo ti za taksi“ i „Bilo je žena“ … u potpuno novom ruhu s gitarama i gudačima.

Beogradski koncert biće nešto sasvim drugačije od onih na koje su navikli publiku i prisutne očekuju mnoge pesme koje su obeležile veliki period eksjugoslovenskog rokenrola.

Za predhodna dva akustična koncerta koji su izvedeni u Sava Centru, Velika dvorana je bila mala da primi sve ljubitelje rock zvuka. Karte nisu mogle da se nabave ni kod preprodavaca, pa su na bini bile postavljene dodatne stolice kako bi svi obožavaoci “Čorbe” mogli da prisiustvuju ovom svojevrsnom muzičkom događaju.