Menu

Sava Centar raspolaže sa oko 14.500 m2 reprezentativnog prostora za izdavanje u zakup: ekskluzivni kancelarijski prostori, prodajni prostori - butici, uređeni i opremljeni po najvišim standardima koje je moguće prilagođavati potrebama i specifičnim zahtevima korisnika. Zakupcima našeg prostora pružamo marketing podršku kroz promovisanje na našem web sajtu, i kroz komunikaciju sa korisnicima preko popularnih društvenih mreža. Sava Centar raspolaže i sa ostalim prostorima za izdavanje u zakup kao što su šalteri, barovi, prostori za uslužne delatnosti, magacinski prostori.

Za sve informacije i detalje u vezi sa zakupom molimo pozovite 220 66 51.

Radno vreme blagajne - Važno obaveštenje!

  • tick ruka
  • Poštovani,

    Zbog trenutne situacije (COVID19) blagajna neće raditi do daljeg. Molimo Vas da se za sva dodatna obaveštenja obratite na e-mail adresu blagajna@savacentar.net

    Hvala na razumevanju.

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.