Menu

Perpetuum Jazzile

Concerts
perpetuum201
Date: 31 October 2020 20:00

Venue: Velika dvorana

Cena ulaznica: 2300, 2600 i 2900 dinara

Perpetuum Jazzile, jedna od najspektakularnijih i najvećih vokalnih grupa na svetu, 31.oktobra, ponovo dolazi u Beograd. Beogradska publika će u Sava Centru, ponovo uživati u snažnim ritmovima, bogatim harmonijama, pozitivnom energijom koji vrsni vokali iz Slovenije reprodukuju samo lјudskim  glasom. I ovoga puta spremaju bogat repertoar različitih žanrova muzike, od popa, roka, džeza, diska, bossa nove, gospela... Predstaviće, u svom aranžmanu, čuvene muzičke hitove od Abbe, Michael Jacksona, Queen, David Guetta, Lady Gage, Eart, Wind and Fire, Bee Gees, Toto...
Perpetuum Jazzile je osnovan 1983.godine i već godinama nastupaju širom sveta, i prenose publici snažan zvuk koji mnogi lјudi ne očekuju od lјudskog glasa. Grupa je jasno razvila svoj scenski izgled i izraz, i praktično je pozicionirana uz vrhunske vokalne grupe iz svetske klase.

Prodaja preostalih ulaznica na blagajni Sava Centra i preko sistema Tickets.rs.

Ulaznice kuplјene za odloženi koncert 28. mart preko sistema ticket.rs i na blagajni Sava Centra važe i za novi datum.


SCENA PRO 7 BEOGRAD,
11070 Novi Beograd,
Milentija Popovića 9
Tomislav Kašlјević, direktor
E mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Telephone
220-60-60

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.