Menu

Vesna Zmijanac

Concerts
vesna_zmijanac
Next Date: 18 September 2020 20:00

Venue: Velika dvorana

Cene ulaznica: 1700, 1900 i 2200 dinara

Važno saopštenje!

Poštovani,

Kako je danas saopšteno da se svi javni skupovi u zatvorenom prostru zabranjuju, u dogovoru sa izvođačem i svim učesnicima u programu, koncerte odlažemo za 18. i 19. septembar.

Ulaznice od 18. marta važiće za 18. septembar a ulazice od 19. marta za 19. septembar.

Posetioci koji su ulaznice kupili na blagajni Sava Centra, a novi termin im ne odgovara mogu ih vratiti uz povraćaj sredstava zaklјučno sa 15.06.2020.g.

RTV Sunce

Dobrivoje Marinski

 

Zbog velikog intresovanja publike kralјica narodne muzike Vesna Zmijanac održaće još jedan koncert u Sava Centru - 19. marta. Na listi njenih hitova će se, pored mnogobrojnih naći jedna od njenih najlepših balada "Kad zamirišu jorgovani" koja je doživela najveću popularnost u izvođenju sa Dinom.

“Jedva čekam da se družim sa beogradskom publikom. Imam veliku tremu i odgovornost u isto vreme.”- kaže jedna od naših najvećih zvezda.

 

Telephone
220-60-60

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.