Menu

Ara Malikian

Concerts
ara_malikian2
Date: 14 October 2020 20:00

Venue: Velika dvorana

VAŽNO SAOPŠTENJE!!!

Koncert violiniste Are Malikijana zakazan za 14. mart, biće održan 14. oktobra, 2020. godine u Sava Centru.
Već kuplјene ulaznice za koncert od 14. marta, važiće i u novom terminu tj.14. oktobra.

Posetioci koji su ulaznice kupili na blagajni Sava Centra, a novi termin im ne odgovara, mogu ih vratiti uz povraćaj sredstava od 01.07.- 31.07.2020.

Ara Malikian,  španski violinista libansko-jermenskog porekla snimio je više od 40 albuma i producirao veliki broj prestava. Trenutno je na svetskoj turneji „Royal garage“ na kojoj predstavlјa svoj istoimeni album . Ova turneja je obuhvatila najvažnije svetske  prestonice  u kojima  Ara nastupa u najprestižnijim koncertnim salama i pozorištima: London, Pariz, Nјujork, Moskva, Rim, Buenos Ajres, Santjago, Lima, Meksiko siti, Peking, Hong Kong, Madrid , Berlin,Beograd....


Nјegova muzika je klasična virtuoznost u kombinaciji sa muzikom za tango i flamenko.Često izvodi obrade rok pesama i filmskih hitova.Nјegova interpretacija vuče korene iz arapske i jevrejske kulture.Zbog svoje muzikalnosti i virtuoznosti kao mlad violinista, Ara je nagrađen nagradom Nikolo Paganini. On sam kaže da hoće da bude  Paganini u odelu Džimija Hendriksa.


Bojan Milićević

Music Star doo

 

Telephone
220-60-60

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.