Menu

Jela Cello & Power Symphony Orchestra

Concerts
jela
Date: 29 November 2019 20:00

Venue: Velika dvorana

Cena ulaznica: 1000,1500 i 2000 dinara

Posle niza koncerata u zemlјi i svetu, Jela Cello (Jela Mihailović) će 29.novembra održati prvi veliki beogradski koncert uz pratnju velikog simfonijskog orkestra. Po zvanju specijalista muzičke umetnosti, Jela već dugi niz godina kombinuje klasičan muzički izraz sa obradama pop i rok klasika u aranžmanima za violončelo i simfonijski orkestar. Nјene interpretacije Purple Haze-a (Jimi Hendrix), Eleanor Rigby (The Beatles) kao i srpskih narodnih pesama privukle su pažnju širokog auditorijuma, poznatih svetskih producenata i afirmisanih umetnika. Nastupa na različitim scenama širom sveta, a kao jedan od najinteresantnijih nastupa može se izdvojiti nastup na dodeli Oskara u Los Anđelesu i saradnja sa holivudskim velikanima među kojima je i jedan od najvećih filmskih režisera James Cameron.

Koncert u Beogradu biće audio-vizuelni spektakl, poslastica za lјubitelјe kvalitetne muzike i sinteze dobrih frekvencija. Jela Cello & Power Symphony Orchestra izvešće muziku sa Jelinog najnovijeg autorskog albuma "POTRAGA ZA MAGIČNIM VIOLONČELOM" koji je kao i prethodna dva, izdao PGP-RTS, dok je svetsku distribuciju obezbedio Warner Music Group.

"POTRAGA ZA MAGIČNIM VIOLONČELOM" je muzičko putovanje kroz kosmos i vreme na kom će se pored muzike sa najnovijeg albuma i Jelinog izvođenja na akustičnom violončelu uz simfonijski orkestar naći i obrade pop i rok klasika koje će Jela izvesti na električnom violončelu takođe uz pratnju simfonijskog orkestra. Raznolikost Jelinog muzičkog opusa garantuje uzbudlјiv muzički doživlјaj, kako za lјubitelјe klasične muzike tako i za publiku koja je okrenuta drugim muzičkim pravcima koje je Jela vešto uklapajući uobličila u nešto što bi moglo da se okarakteriše kao totalna muzika.

 

Telephone
220-60-60

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.