Menu

DISCO OPERA

Concerts
disco_opera
Date: 28 March 2019 20:30

Venue: Velika dvorana

Cene ulaznica: 1600, 1800, 2000 i 2400 dinara

Nakon spektakularnih koncerata krajem prošle godine pod nazivom “Rok opera“ , a pod dirigentskom palicom maestra Fedora Vrtačnika 28.marta u Sava Centru očekuje nas novi spektal pod nazivom "DISCO OPERA", u saradnji Novosadskog Big Benda i Orkestra Opere Srpskog narodnog pozorišta, uz podršku vokalnog sastava pod nazivom "Disco sisters".
Publika će moći da čuje dvadesetak antologijskih muzičkih hitova iz perioda sedamdesetih i osamdesetih godina 20. veka, koje su izvodili najeminentniji svetki muzičari čija su imena uvrštena u enciklopedije svetske i domaće muzike  kao sto su ABBA, Bee Gees, Michale Jackson, Bruno Mars, Stivie Wonder, Boney M …
Dirigent i autor muzičkih aranžmana je Fedor Vrtačnik, umetnički rukovodilac  Novosadskog Big Benda, a kao vokalni solisti nastupaju Bojana Stomenov, Saška Janx, Zoran Šandorov i specijalni gosti. Biće to jedinstvena prilika da publika, bilo da su u pitanju starije generacije ili nove koje muziku upoznaju preko interneta, zajedno sa izvođačima ponovo zapeva svoje omilјene hitove.

 

Telephone
220-60-60

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.