Menu

Novogodišnji prijem Matice iseljenika i Srba u regionu

Novogodišnji prijem Matice iseljenika i Srba u regionu

U utorak 26. decembra, u prostorijama Matice iseljenika i Srba u regionu Beograd održan je Novogodišnji prijem Matice iseljenika i Srba u regionu.
Posle svečanog izvođenja himni Republike Srpske i Srbije u interpretaciji vokalne solistikinje Ivane Jordan i kratkog obraćanja predsednika Matice Miodraga Jakšića, dodeljena su godišnja priznanja ove organizacije.
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik dobitnik je „Godišnje povelje Matice“ za ukupan doprinos očuvanju Republike Srpske i unapređenju odnosa Republike Srpske i Republike Srbije.
Povelje su dodeljene i Srpskom privrednom društvu „Privrednik“ iz Zagreba „Sava Centru“, a srpskim piscima iz inostranstva uručene su književne nagrade „Rastko Petrović“ za 2017. godinu.
Matica iseljenika Srbije postoji od 1949. godine i značajan je faktor u saradnji sa našim ljudima koji žive u svetu. Od 2011. godine, na osnovu Zakona o dijaspori i Srbima u regionu, naziv organizacije je Matica iseljenika i Srba u regionu.

 

mis2

 

mis3

 

mis4

 

 

 

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne - Važno obaveštenje!

  • tick ruka
  • Zbog Odluke Vlade Republike Srbije o zabrani javnog okuplјanja u zatvorenim prostorijama blagajna Sava Centra neće raditi do daljnjeg.


VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.