Menu

Otvoren novi ogranak Biblioteke grada Beograda u Sava Centru

Otvoren novi ogranak Biblioteke grada Beograda u Sava Centru

U sredu, 20. aprila 2016. godine, svečano je otvoren ogranak „Vladan Desnica“ koji se nalazi na prvom spratu Sava Centra (ul. Milentija Popovića 9).
Na otvaranju su govorili: Vladan Vukosavlјević, gradski sekretar za kulturu, Jasmina Ninkov, direktorka Biblioteke grada Beograda i Jelena Marković, načelnica Odelјenja biblioteka Novi Beograd.
Prostor biblioteke je savremeno uređen, svetao i prostran. U preko 180 kvadratnih metara nalazi se oko 6.500 knjiga, 20 čitalačkih mesta, bežični internet i zasebna čitaonica-učionica pogodna za organizaciju i održavanje različitih edukativnih i kulturnih događaja. S obzirom na to da se nalazi u delu grada koji je veoma frekventan i na svega 5 do 10 minuta od samog centra grada, a potom i zahvalјujući svom izgledu i onom što može da ponudi, ovaj prostor u narednom periodu predstavlјaće središte najrazličitijih bibliotečkih aktivnosti na Novom Beogradu.

biblioteka3biblioteka1

 

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.