Menu

Konferencija za novinare povodom koreodrame "Konfučije"

Konferencija za novinare povodom koreodrame "Konfučije"

 

Povodom spektakularne koreodrame "Konfučije" koju će 15.novembra u Sava Centru izvesti ansambli kineske Nacionalne opere i plesnog dramskog teatra iz Pekinga, u Ministarstvu kulture i informisanja Republike Srbije održana je konferencija za štampu kojoj su prisustvovali Ministar kulture i informisanja Republike Srbije Ivan Tasovac, ambasador Republike Kine u Srbiji, Nјegova ekselencija Li Mančang, Aja Jung, direktor beogradskog festivala igre i Direktor Sava Centra Dragan Grgurević.
Obraćajući se prisutnima Direktor Sava Centra Dragan Grgurević naglasio je zadovolјstvo što Sava Centar, zajedno sa Ministarstvom  kulture i informisanja Republike Srbije i ambasadom  Republike Kine u Srbiji, učestvuje u organizaciji ovog jedinstvenog umetničkog događaja, i izrazio očekivanje da će beogradska publika imati priliku da uživa u vrhunskom muzičko scenskom spektaklu u izvođenju kineskih umetnika.

 

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.