Menu

Sporazum o saradnji Sava Centra i Ruskog doma

Sporazum o saradnji Sava Centra i Ruskog doma

Nastavlјajući tradiciju uspešne kulturne saradnje između Srbije i Rusije, angažovanjem Ruske Ambasade u Beogradu, Ruski dom i Sava Centar potpisali su Sporazum o saradnji u oblasti kulture. Sporazum su potpisali Direktor Sava Centra Dragan Grgurević i Nadežda Kuščenkova direktor Ruskog Doma.

Prvi projekat u nizu, za Dan oslobođenja Beograda, je ekskluzivni događaj  WORLD MUSIC CONCERT u okviru kojeg će nastupiti veliki RUSKI FESTIVALSKI ORKESTAR NACIONALNIH INSTRUMENATA “TEREMA“ – RUSSIAN FESTIVAL ORCHESTRA OF NATIONAL INSTRUMENTS “TEREMA“ sa najlepšim etno melodijama i ekskluzivnim solistima i gostima.RUSKI FESTIVALSKI ORKESTAR NACIONALNIH INSTRUMENATAnatupićesa posebnim gostima iz drugih zemalјa, među kojima je naš čuveni trubač Dejan Petrović. Našoj publici predstaviće se izvanredni umetnici različitih nacija na posebnim nacionalnim instrumentima nudeći bogatstvo muzičke palete zvuka kao što su Armenijski duduk, Jakutski khomus, Baškirski kurai, Mongolijski morenhur, Jevrejski klarinet, Ruska kontrabas balalajka...

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.