Menu

Rođendan Sava Centra

Rođendan Sava Centra

 

U čast 14. maja, dana Sava Centra, beogradska publika imala je zadovoljstvo da na sceni Velike dvorane prisustvuje izuzetnom muzičkom događaju - koncertu Beogradskog gudačkog orkestra “Dušan Skovran”.
Pravi ljubitelji muzike mogli su da uživaju u programu koji je otpočeo izvođenjem Simfonije br. 10, Feliksa Mendelsona da da bi se tokom koncerta na repertoaru našle i serenade Antonjina Dvoržaka: Moderato Tempo di valse, Scherzo: Vivace Larghetto. Ovaj izuzetan muzički događaj koji je u čast svog rođendana Sava Centar poklonio beogradskoj publici, bio je ujedno, prilika da se na dostojan način obeleži 50. god rada orkestra “Dušan Skovran” - srpskog gudačkog orkestra sa najviše ostvarenih međunarodnih nastupa i turneja. Tim povodom direktor Sava Centra Dragan Grgurević uručio je dirigentu orkestra maestru Obradu Nedeljkoviću zahvalnicu koju Sava Centar, svake godine, na dan svog osnivanja, dodeljuje zaslužnim institucijama i pojedincima.

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.