Menu

Magična igra na vrhovima prstiju

Magična igra na vrhovima prstiju

 

Ruska Carska baletska grupa oduševila nastupom u Sava Centru. Virtuozi sa istoka, već na početku komada "lakim" koracima uveli su prisutne u svet "Labudovog jezera".
MEĐUNARODNO poznata trupa balerina i baletana iz Carskog ruskog baleta odigrala je u utorak uveče svetski poznatu predstavu "Labudovo jezero" pred nekoliko hiljada Beograđana u Sava Centru. Uigrane deonice na vrhovima prstiju uz prepoznatljivu muziku zadivile su publiku, koja je igrače u više navrata pozdravljala aplauzima.
Virtuozi sa istoka, već na početku komada "lakim" koracima uveli su prisutne u svet "Labudovog jezera", koji spada u "Zlatni fond" baletske umetnosti. U tom čarobnom svetu, princ Zigfrid, koga igra baletan Nariman Bekzhanov, nastoji da oslobodi Linu Ševeljovu u ulozi lepotice Odete i njene drugarice pretvorene u labudove od strane zlog čarobnjaka. Magija baletanskih pokreta na taktove, koje je komponovao Petar Iljič Čajkovski, nije dala prisutnima da odlutaju iz svevremene priče, u kojoj ljubav pobeđuje.
Carski ruski balet datira iz 1994. godine i jedini je privatni koji je tokom ekonomske krize u Rusiji opstao i postao poznat širom sveta.

 

Večernje novosti, 10.jun 2015

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Ticket office

  • tick ruka
  • 10-20h (working days)
  •  10-15h (Saturday) & 1 hour before event
  •  
  • Tel: 220-6060