Menu

Perpetuum Jazzile

perpetuum201
Category
Concerts
Date
28 March 2020 20:00
Venue
Velika dvorana
Telephone
220-60-60
Cena ulaznica: 2300, 2600 i 2900 dinara

Perpetuum Jazzile, jedna od najspektakularnijih i najvećih vokalnih grupa na svetu, 31.oktobra, ponovo dolazi u Beograd. Beogradska publika će u Sava Centru, ponovo uživati u snažnim ritmovima, bogatim harmonijama, pozitivnom energijom koji vrsni vokali iz Slovenije reprodukuju samo lјudskim  glasom. I ovoga puta spremaju bogat repertoar različitih žanrova muzike, od popa, roka, džeza, diska, bossa nove, gospela... Predstaviće, u svom aranžmanu, čuvene muzičke hitove od Abbe, Michael Jacksona, Queen, David Guetta, Lady Gage, Eart, Wind and Fire, Bee Gees, Toto...
Perpetuum Jazzile je osnovan 1983.godine i već godinama nastupaju širom sveta, i prenose publici snažan zvuk koji mnogi lјudi ne očekuju od lјudskog glasa. Grupa je jasno razvila svoj scenski izgled i izraz, i praktično je pozicionirana uz vrhunske vokalne grupe iz svetske klase.

Prodaja preostalih ulaznica na blagajni Sava Centra i preko sistema Tickets.rs.

Ulaznice kuplјene za odloženi koncert 28. mart preko sistema ticket.rs i na blagajni Sava Centra važe i za novi datum.


SCENA PRO 7 BEOGRAD,
11070 Novi Beograd,
Milentija Popovića 9
Tomislav Kašlјević, direktor
E mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 
 

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.