Menu

Perpetuum Jazzile

perpetuum20
Category
Concerts
Date
28 March 2020 20:00
Venue
Velika dvorana
Telephone
220-60-60
Cena ulaznica: 1900, 2300, 2600 i 2900 dinara

Koncert “PERPETUUM JAZZILE“ zakazan za 28.mart u Sava Centru radi novonastale situacije i odluke Vlade Srbije odlaže se za novi termin.

Novi termin koncerta "PERPETUUM JAZZILE" je 23.maj u 20.00, u Sava Centru.

Ulaznice kuplјene za 28. mart preko sistema ticket.rs i na blagajni Sava Centra važe i za novi datum - 23.maj.

Sve dalje informacije vezane za ovaj događaj biće Vam dostupne na sajtu Sava Centra po ukidanju vanrednog stanja.


SCENA PRO 7 BEOGRAD,
11 070 Novi Beograd,
Milentija Popovića 9
Tomislav Kašlјević, direktor
E mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 


Perpetuum Jazzile, jedna od najspektakularnijih i najvećih vokalnih grupa na svetu, 28. marta ponovo dolazi u Beograd. Beogradska publika će u Sava Centru, ponovo uživati u snažnim ritmovima, bogatim harmonijama, pozitivnom energijom koji vrsni vokali iz Slovenije reprodukuju samo lјudskim glasom. I ovoga puta spremaju bogat repertoar različitih žanrova muzike, od popa, roka, džeza, diska, bossa nove, gospela... Predstaviće, u svom aranžmanu, čuvene muzičke hitove od Abbe, Michael Jacksona, Queen, David Guetta, Lady Gage, Eart, Wind and Fire, Bee Gees, Toto...

Perpetuum Jazzile je osnovan 1983.godine i već godinama nastupaju širom sveta, i prenose publici snažan zvuk koji mnogi lјudi ne očekuju od lјudskog glasa. Grupa je jasno razvila svoj scenski izgled i izraz, i praktično je pozicionirana uz vrhunske vokalne grupe iz svetske klase.

 
 

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne - Važno obaveštenje!

  • tick ruka
  • Zbog Odluke Vlade Republike Srbije o zabrani javnog okuplјanja u zatvorenim prostorijama blagajna Sava Centra neće raditi do daljnjeg.


VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.