Menu

Угоститељске услуге

Организовани на модерним принципима уз примену најбоље угоститељско-пословне праксе, нашим клијентима, посетиоцима, пословним партнерима, пружамо услуге по врхунским угоститељским стандардима. Свој рад заснивамо на квалитету доказаном кроз вишедеценијско искуство и задовољство корисника наших услуга. Оно о чему највише водимо рачуна је квалитет хране и, наравно, беспрекорна услуга.

Наша кетеринг услуга садржи све потребне елементе који подразумевају комплетно организовање прослава и пријема.
Ресторанска сала са 400 места подесна је за организовање свих врста прослава и пријема за велики број гостију, али исто тако и за корпоративне прославе, пословне ручкове, породична славља или за једноставан дневни оброк у свако време.

Сава Центар располаже и са мултифункционалном салом АРТ КАФЕ са 150 седећих места, где се могу организовати прославе за жељени број гостију, са менијем по избору, простором опремљеном у складу са потребама и комплетном услугом по договору.
Успостављањем ХАЦЦП система, подигли смо ниво квалитета на највиши ниво, чиме смо конкурентни и оспособљени за пружање услуга по међународним стандардима.

 

.

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne tokom leta

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  10-15h (subotom)
  •   i 1 sat pre početka manifestacije
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.