Menu

Угоститељске услуге

Организовани на модерним принципима уз примену најбоље угоститељско-пословне праксе, нашим клијентима, посетиоцима, пословним партнерима, пружамо услуге по врхунским угоститељским стандардима. Свој рад заснивамо на квалитету доказаном кроз вишедеценијско искуство и задовољство корисника наших услуга. Оно о чему највише водимо рачуна је квалитет хране и, наравно, беспрекорна услуга.

Наша кетеринг услуга садржи све потребне елементе који подразумевају комплетно организовање прослава и пријема.
Ресторанска сала са 400 места подесна је за организовање свих врста прослава и пријема за велики број гостију, али исто тако и за корпоративне прославе, пословне ручкове, породична славља или за једноставан дневни оброк у свако време.

Сава Центар располаже и са мултифункционалном салом АРТ КАФЕ са 150 седећих места, где се могу организовати прославе за жељени број гостију, са менијем по избору, простором опремљеном у складу са потребама и комплетном услугом по договору.
Успостављањем ХАЦЦП система, подигли смо ниво квалитета на највиши ниво, чиме смо конкурентни и оспособљени за пружање услуга по међународним стандардима.

 

.

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне

  • tick ruka
  • 10-20ч (радним даном)
  •  10-15ч (суботом)
  •   и 1 сат пред почетак манифестације
  • Телефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.