Menu

Техничке услуге

scit

Данашње савремено пословање се не може замислити без подршке информационих технологија и напредних телекомуникационих уређаја. Својим корисницима и посетиоцима, Сава Центар је обезбедио висок ниво информационих услуга, у који спадају интернет, фиксна телефонија, мултимедијална подршка…

Наш искусни тим нуди свеобухатни опсег услуга уз подршку у реализацији догађаја, од успостављања мреже рачунара до израде интернет сајта. У холовима у оквиру система дигиталног оглашавања, користе се видео дисплеји на којима су могућа оглашавања, најава догађаја, преноси дешавања - догађаја.

Одржавање конгресних скупова у салама Сава Центра је уз одговарајућу техничку подршку и то конгресног озвучења, симултаног превођења на више канала и одговарајуће опреме за видео презентовање радова учесника скупова.

Сава Центар у конгресним салама поседује квалитетно озвучење са Crown појачалима и JBL звучницима, дигитални конференцијски систем марке DIS и Инфраред систем за симултано превођење фирме Sennheiser

wifizone

Такође поседујемо и пратећу опрему (бежични микрофони, ЦД плејери, програм за аудио запис скупова и тд.). За видео презентације располажемо LCD видео пројекторима и лап-топ рачунарима новије генерације, као и пратећом опремом (пројекциона платна, презентери и тд.).

У Сава Центру је омогућен и бесплатан приступ интернету "WI-FI" зоном. 

MICROSOFT сервиси и CISCO технологија обезбеђују Сава Центру не само да одржи репутацију водећег конгресног центра већ и да привуче нове клијенте.

 

 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne tokom leta

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  10-15h (subotom)
  •   i 1 sat pre početka manifestacije
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.