Menu

Издавање простора

Сава Центар располаже са око 14.500 m2 пословног простора за издавање у закуп. Највећи део везан је за канцеларијске просторе који су уређени и опремљени по највишим стандардима које је могуће прилагодити потребама и специфичним захтевима корисника. Најексклузивније канцеларије располажу сопственим тоалетима, терасама и нуде осећај приватности у оквиру града у граду.
Поред канцеларијског простора Сава Центар нуди у закуп и продајне просторе – бутике, шалтерске и магацинске просторе по веома повољним ценама.
Закупци добијају комплетну услугу. У оквиру цене закупа садржани су сви елементи: комуналне услуге, електрична енергија, одржавање, безбедност, хигијена као и сам закуп.
Закупцима нудимо и промовисање на нашем интернет сајту, интерној ТВ, графичко штампарске услуге, угоститељске услуге, услуге декорације и разне друге техничке услуге. Све те услуге могу остварити под једним кровом и по повољним ценама.
Контакт: Горан Миљковић, руководилац комерцијалне службе
Телефон: 220 66 51
e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

 slob prostor2
 

 

 

.

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne tokom leta

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  10-15h (subotom)
  •   i 1 sat pre početka manifestacije
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.