Menu
Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

О Сава Центру

Сава Центар, највећи конгресни, културни и пословни центар у нашој земљи и један од највећих у региону је савремени центар изузетне домаће и међународне репутације чија делатност обухвата организацију конгресних и свих врста уметничких скупова и манифестација.
Изграђен 1977. године, Сава Центар представља модеран комплекс смештен у једном од најлепших делова Београда, удаљен свега пет минута од центра града и 15 минута од аеродрома "Никола Тесла". У његовој непосредној близини налази се више хотела Deluxe категорије. Један од њих, Хотел Crowne Plaza је стакленом пасарелом повезан са Сава Центром и заједно са њим чини јединствен архитектонски простор састављен од три целине: пословна зграда – објекат "А", велика конгресно концертна дворана – објекат "Б" и Хотел Crowne Plaza.
У протеклих више од три деценије Сава Центар је био место одржавања највећих  међународних конгресних скупова, укључући КЕБС, Генералну Скупштину Светске банке и Међународног Монетарног Фонда, Генералну Скупштину УНЕСКО-а, 9. Самит несврстаних земаља, Скупштину Европске банке за обнову и развој (EBRD), Светске конгресе рудара, ортопеда, стоматолога, хирурга... У Сава Центру су гостовала највећа имена светске уметничке сцене, а у њему се већ годинама одржавају значајне културне манифестације као што су ФЕСТ, БЕМУС, БИТЕФ …


Клијентима и посетиоцима Сава Центра на располагању су: издавање пословног и комерцијалног простора, угоститељске услуге и кетеринг, ексклузивне продавнице и бутици, уметничке галерије, књижаре, банке, путничке и рент-а-кар агенције, интернет, професионална служба безбедности, паркинг...


Сава Центар је члан значајних међународних конгресних и уметничких асоцијација, као што су ICCA (International Congress and Convention Association), AIPC (The International Association of Congress Centres), ISPA (International Society of the Performing Arts), ILMC (International Live Music Conference).

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne tokom leta

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  10-15h (subotom)
  •   i 1 sat pre početka manifestacije
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.