Menu
Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Стварање културног наслеђа

Сава Центар је својом доследном културном и уметничком оријентацијом у претходне три деценије представио стваралаштво највећих и најзначајнијих уметника европске и светске културе.
У протекле три деценије, у Сава Центру је организовано 20.000 културних манифестација и програма, са више од 10.000.000 посетилаца. То потврђује да је Велика дворана Сава Центра бројем и квалитетом својих програма с правом стекла епитет наше најрепрезентативније концертне дворане у којој се одржавају ексклузивни домаћи и међународни програми.
Сава Центар је организатор Самертајм џез и блуз фестивала, Фестивала светске музике, Фестивала дугометражног документарног филма. Значајна продукциона подршка пружена је фестивалима: ФЕСТ, БИТЕФ, БЕМУС, БЕЛЕФ, ГИТАР АРТ ФЕСТИВАЛ, ФЕСТИВАЛ ИГРЕ...
Велика дворана Сава Центра је изузетних просторних и техничких могућности, капацитета 3.672 седишта, са најсавременијом сценском техником и Dolby Digital системом за вишеканалну репродукцију филмског звука.
Сава Центар је место продукције и представљања најзначајнијих дела европских културних сцена, као и дела домаћих аутора који су репрезенти елитне културне политике наше земље.

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Поштовани,
    Због тренутне ситуације (COVID19) благајна неће радити до даљег. Молимо Вас да се за сва додатна обавештења обратите на е-маил адресу blagajna@savacentar.net
    Хвала на разумевању.

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.