Menu
Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Догађаји су у Центру!

У Сава Центру је до сада одржано преко 9.700 домаћих и међународних скупова и манифестација са више од 1.900.000 учесника. Поред тога, слањем својих стручњака и пружањем професионалних конгресних услуга, Сава Центар је помогао у организацији рада новоизграђених конгресних центара, као и организацији конгресних скупова и других манифестација у многим земљама и градовима света.
Сава Центар располаже са 15 конференцијских сала различитих капацитета (од 20 до 4.000 места). Све сале су опремљене најсавременијом техником и могу да одговоре најсложенијим захтевима клијената. Узимајући у обзир расположиве капацитете, ниво техничке опремљености и професионално искуство у овој области, Сава Центар има значајну позицију и лидерску улогу у развоју конгресне индустрије у региону.
Сава Центар клијентима и посетиоцима пружа и додатне услуге, које су саставни део професионалне конгресне организације (штампање, сопствена ИТ мрежа, дигитална телефонска централа, интернет, кетеринг услуге, професионално обезбеђење, паркинг...), што овај објекат чини мултифункционалним и јединственим.
Захваљујући изузетним просторним и техничким могућностима објекта, као и кадровима оспособљеним за обављање сложених и одговорних послова везаних за организацију међународних конгресних скупова, Сава Центар је стекао углед савременог центра изузетне домаће и међународне репутације.
Сава Центар располаже тимом професионалних организатора спремних да организују најсложеније манифестације. Искуство и знање које поседују PCO (професионални конгресни организатори) гаранција су успеха у организацији и реализацији многих скупова. Клијент ће бити успешно вођен кроз све аспекте скупа, од планирања, израде прелиминарног буџета и координирања широког спектра услуга током припреме и реализације скупа.
Сава Центар располаже са 3.300 m² изложбеног простора у објекту "А" (фоаје код Свечаног улаза, и простор испред конференцијских сала) и у објекту "Б" (фоаје испред Велике дворане) и 29.000 m² изложбеног простора на отвореном, који су идеални за комерцијалне презентације и уметничке манифестације.

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Поштовани,
    Због тренутне ситуације (COVID19) благајна неће радити до даљег. Молимо Вас да се за сва додатна обавештења обратите на е-маил адресу blagajna@savacentar.net
    Хвала на разумевању.

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.