Menu
Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Догађаји су у Центру!

У Сава Центру је до сада одржано преко 9.700 домаћих и међународних скупова и манифестација са више од 1.900.000 учесника. Поред тога, слањем својих стручњака и пружањем професионалних конгресних услуга, Сава Центар је помогао у организацији рада новоизграђених конгресних центара, као и организацији конгресних скупова и других манифестација у многим земљама и градовима света.
Сава Центар располаже са 15 конференцијских сала различитих капацитета (од 20 до 4.000 места). Све сале су опремљене најсавременијом техником и могу да одговоре најсложенијим захтевима клијената. Узимајући у обзир расположиве капацитете, ниво техничке опремљености и професионално искуство у овој области, Сава Центар има значајну позицију и лидерску улогу у развоју конгресне индустрије у региону.
Сава Центар клијентима и посетиоцима пружа и додатне услуге, које су саставни део професионалне конгресне организације (штампање, сопствена ИТ мрежа, дигитална телефонска централа, интернет, кетеринг услуге, професионално обезбеђење, паркинг...), што овај објекат чини мултифункционалним и јединственим.
Захваљујући изузетним просторним и техничким могућностима објекта, као и кадровима оспособљеним за обављање сложених и одговорних послова везаних за организацију међународних конгресних скупова, Сава Центар је стекао углед савременог центра изузетне домаће и међународне репутације.
Сава Центар располаже тимом професионалних организатора спремних да организују најсложеније манифестације. Искуство и знање које поседују PCO (професионални конгресни организатори) гаранција су успеха у организацији и реализацији многих скупова. Клијент ће бити успешно вођен кроз све аспекте скупа, од планирања, израде прелиминарног буџета и координирања широког спектра услуга током припреме и реализације скупа.
Сава Центар располаже са 3.300 m² изложбеног простора у објекту "А" (фоаје код Свечаног улаза, и простор испред конференцијских сала) и у објекту "Б" (фоаје испред Велике дворане) и 29.000 m² изложбеног простора на отвореном, који су идеални за комерцијалне презентације и уметничке манифестације.

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne tokom leta

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  10-15h (subotom)
  •   i 1 sat pre početka manifestacije
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.