Menu

Ана Бекута

Концертни програм
ana_bekuta20
Датум: 07 децембар 2020 20:00

Простор: Велика дворана

Цена улазница: 1500, 1800, 2000 и 2500 динара

Због oдлуке Владе Републике Србије о ограниченом броју посетилаца у затвореном простору, концерт Ане Бекуте који је првобитно био заказан за 07.октобар због непромењене ситуације у земљи, биће померен на 07.децембар 2020.године. Све улазнице купљене за 07.октобар важиће и за нови датум одржавања концерта.

Ана Бекута једна је од најквалитетнијих и најпризнатијих певачица домаће фолк и народне музике на нашим просторима.На музичкој сцени успешно постоји пуних 35 година и може се похвалити многобројним признањима за свој вишегодишњи рад. Од 2011.године, традиционално приређује велике солистичке концерте у Сава Центру.

Ана Бекута има богату каријеру са чак 18 снимљених албума и многобројним хитовима као што су: Заволех те, Весељак, Добро јутро лепи мој, Рано моја, Не живим сама, Нећу се смирити, Име среће, Црвен концац, Ја нисам рођена да живим сама, Крив си само ти, Бекрија, Остављена ја, Ђаволе, Туго моја црноока, А ти ме изневери, Пао мрак, Хвала љубави…

Ана важи за једну од најугледнијих певачица на нашој музичкој сцени, велики је професионалац, а своју верну публику увек одушеви атмосфером коју прави на концертима. Критичари хвале њене енергичне наступе који је издвајају као певачицу за сва времена.

Као и на досадашњим концертима, очекује се да својим верним обожаваоцима приреди још један незабораван концерт.

 

Телефон
220-60-60

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.