Menu

StandUpFest 2020

Музичко-сценски
X_standupf
Датум: 10 октобар 2020 20:00

Простор: Велика дворана

Цена улазница: Ускоро

Добродошли у Нових десет година

Наш пут стварања сцене stand up комедије у Србији могли бисмо описивати данима, а опет не би успели да испричамо све. Уместо тога, позивамо публику на наш главни програм који се одржава у Сава Центру 10. октобра ове луде 2020. године како бисмо сви заједно стварали нову историју.

Организација Standup.rs, која је покренула stand up у Србији, током дванаест година организовала је небројенe наступe у Србији, региону, Европи и свету, али је октобарски StandUpFest у Београду остао симбол за прву велику ствар која се десила Србији када је у питању stand up комедија. У међувремену је, 2014. године, основан наш театар комедије Бен Акиба comedy club. Године су се ређале, сарадници мењали, али увек смо задржали оно најважније за свакога ко се бави креативним радом - оригиналност.

Оригиналност и аутентичност израза занимају нас од самог почетка, а од својих снова никако не одустајемо. Неко ће рећи да је хумор лековит, неко да је бизаран, за другог је недовољно романтичан… оно што свакако волимо јесу различитости и поштујемо их. Комичари са којима радимо су веома посебни, тако да пре него што схватите шта смо хтели да кажемо, морате да се одаљите и видите да смо од почетка оно што јесмо. У хумору је истина, а у истини прихватање и ми се захваљујемо бројној публици која прати наш рад. Објављујемо да почиње продаја карата за десети по реду StandUpFest, за који спремамо један озбиљан шоу.
Видимо се!

У оквиру главног програма, наступају најбољи комичари из Standup.rs и региона:
Срђан Динчић
Сандра Силађев
Сашко Коцев (Македонија)
Тин Водопивец (Словенија)
Томислав Козачински (Хрватска)
Програм води: Јелена Радановић

Ускоро ћемо објавити допуне у програму, као и информације о продаји карата!

 

Телефон
220-60-60

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.