Menu

Nick Mason

Концертни програм
nick_mason
Датум: 19 јун 2021

Простор: Велика дворана

Цена улазница: Ускоро

На светски дан музике, 21. јуна 2020. у Београд стиже Ник Мејсон, бубњар групе Pink Floyd који ће заједно са својом супергрупом наступити у Сава Центру у оквиру велике светске турнеје под називом “Ник Мејсонова Тацна препуна тајни” (Nick Mason's Saucerful of Secrets) која је своју премијеру имала у Лондону у мају 2018. године, што je био први наступ Ник Мејсона од 2005. када је заједно за Pink Floyd-ом наступио на Live 8 концерту.
 
Сви досадашњи наступи Ник Мејсона и супергрупе у великим светским дворанама били су распродати, а у 2020. години на њиховом репертоару ће се наћи и рани радови групе Pink Floyd које ће београдска публика имати прилику да чује 21. јуна  у Сава Центру.
 
Ник Мејсон, једини члан групе Pink Floyd који је био у свим поставама бенда од њиховог оснивања па све до последње турнеје 90-их и привременог окупљања за потребе концерта Live 8 (2005) у 2018. години започео је светску турнеју коју је назвао по другом албуму групе Pink Floyd (Saucerful of Secrets) из 1968. године. Мејсон је за овај пројекат саставио супергрупу са подједнако успешним и познатим светским музичарима који су публици познати из неких других бендова. Супергрупу која заједно са Мејсоном долази у Београд предводи Гери Кемп из састава Spandau Ballet, а остали чланови су: Ли Харис из бенда The Blockheads, басиста Gaj Prat који је радио сa Pink Floyd-има после одласка Роџера Вотерса и Дом Бекен који је био сарадник Рика Рајта.

 

Телефон
220-60-60

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.