Menu

Зорица Брунцлик

Концертни програм
z_brunclik2
Датум: 28 октобар 2020 20:00

Простор: Велика дворана

Цена улазница: 1500, 1800, 2000 и 2500 динара

Сходно мерама надлежних органа Републике Србије ради сузбијања ширења Корона вируса и ванредног стања у држави, концерт Зорице Брунцлик се са 21.априла помера на 28. октобар 2020.године у Сава Центру.

Улазнице купљене за концерт 21.априла важиће и за концерт 28.октобра 2020.

Посетиоци који су улазнице купили на благајни Сава Центра, а нови термин им не одговара, могу их вратити уз повраћај средстава до 30.06.2020.

 

Најтиражнија певачица у историји домаће дискографије и једна од највећих фолк звезда свих времена Зорица Брунцлик, враћа се на велику сцену спектакуларним концертом „Не дам ово мало душе“ 28. октобра у Сава Центру. Пет и по година након што је у београдској Арени пред око 25.000 посетилаца прославила четири деценије рада, музичка дива поново ће се дружити са публиком и обележити 45 година успешне каријере, овенчане бројним концертима, рекордним тиражима и ванвременским хитовима. Зорица је одабрала да концерт носи назив по песми “Не дам ово мало душе” из 2002.године која заузима посебно место у њеном репертоару, прихваћенa и хваљенa  од стране публике и стручне јавности, али koja и за њу саму има посебан емотивни али симболични значај. Осим овог, публика ће имати прилику да чује и друге хитове попут „Авлије Авлије“, „А тебе нема“, „Кошава“, „Тамо где си ти“, „Када би ме питали“, „Све је љубав“, „Откопчано јелече“, „Заклетва“, „Лажем себе“,  и  још много других песама који су обележили њену блиставу каријеру. Њене песме се налазе на више од 60 издања која су издавале реномиране издавачке куће ПГП-РТС, Дискос, Дискотон, Голд-Мјузик, ВИП и Гранд.  Побеђивала је на фестивалима, на некима и више пута узастопно (Месам, Илиџа, Посело 202, Шумадијски Сабор, Моравски Бисери, Врњачка Бања). Током каријере одржала је хиљаде концерата у најпрестижнијим дворанама широм старе Југославије и у Београду и снимила преко педесет плоча и продала их у тиражу од више од петнаест милиона примерака. Зорица Брунцлик и организатори концерта одлучили су да јубилеј 45 година њеног рада буде обележен у интимној атмосфери Сава Центра који као култна дворана даје посетиоцима непоновљив музички доживљај.

Улазнице су у продаји преко tickets.rs као и на благајни Сава Центра.

 

Телефон
220-60-60

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.