Menu

Perpetuum Jazzile

Концертни програм
perpetuum201
Датум: 31 октобар 2020 20:00

Простор: Велика дворана

Цена улазница: 2300, 2600 и 2900 динара

 

Perpetuum Jazzile, једна од најспектакуларнијих и највећих вокалних група на свету, 31.октобра, поново долази у Београд. Београдска публика ће у Сава Центру, поново уживати у снажним ритмовима, богатим хармонијама, позитивном енергијом који врсни вокали из Словеније репродукују само људским  гласом. И овога пута спремају богат репертоар различитих жанрова музике, од попа, рока, џеза, диска, босса нове, госпела... Представиће, у свом аранжману, чувене музичке хитове од Abbe, Michael Jacksona, Queen, David Guetta, Lady Gage, Eart, Wind and Fire, Bee Gees, Toto...
Perpetuum Jazzile је основан 1983.године и већ годинама наступају широм света, и преносе публици снажан звук који многи људи не очекују од људског гласа. Група је јасно развила свој сценски изглед и израз, и практично је позиционирана уз врхунске вокалне групе из светске класе.

Продаја преосталих улазница на благајни Сава Центра и преко система Tickets.rs.

Улазнице купљене за одложени 28.март преко система ticket.rs и на благајни Сава Центра важе и за нови датум.
 
СЦЕНА ПРО 7 БЕОГРАД,
11070 Нови Београд,
Милентија Поповића 9
Томислав Кашљевић, дирeктор
E mail Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

Телефон
220-60-60

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.