Menu

КАКВА ТИ ЈЕ ЖЕНА,ТАКАВ ТИ ЈЕ ЖИВОТ

Музичко-сценски
Maca
Датум: 11 мај 2020 20:00

Простор: Велика дворана

Цена улазница: 1300,1500 и 1700 динара

Представа “Каква ти је жена, такав ти је живот”, заказана за 17.март, у Сава Центру ради новонастале ситуације и одлуке Владе Србије, одлаже се за 25. септембар у 20.00, у Сава Центру.
 
Улазнице купљене за 17.март, преко система ticket.rs и на благајни Сава Центра важе и за нови датум - 25. септембар.

Све даље информације везане за овај догађај биће Вам доступне на сајту Сава Центра.
 
СЦЕНА ПРО 7 БЕОГРАД,
11 070 Нови Београд,
Милентија Поповића 9
Томислав Кашљевић, дирeктор
E mail Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

Ауторска представа

Ауторска представа Драгана Маринковића Маце "Каква ти је жена, такав ти је живот" осваја регион.Карте за премијере у Београду, Загребу, Сарајеву, Сплиту и Бечу распродате су “у трен ока”, а одушевљена је публика у сваком граду тражила карту више.
За непуна два месеца играња представе, Драган Маринковић Маца напунио је 30-так дворана широм региона те је представу погледало више од 40,000 људи.
Бројна публика  ужива у причи о мушко-женским односима и суровој свакодневници с поучном поруком о томе како је љубав смисао живота. На себи својствен начин Маца је ову симпатичну представу приближио публици на начин да прича причу о човеку који се одмах након развода и након што га је жена избацила из куће, запути у кафану, и који одлучи с публиком поделити своју животну причу. Ова хит комедија је уједно и пета ауторска представа популарног глумца и комичара.
„Каква ти је жена, такав ти је живот“ је представа која изазива болове у стомаку и велику количину суза од смеха. Волимо ли да нас воле или волимо да волимо?  Колико брак мења однос двоје људи  и саму везу?  Што је потребно за складан брак? Одговоре на  вечита питања о односу мушкарца и жене, Драган Маринковић-Маца доноси на оригиналан и само њему својствен начин.

 

Телефон
220-60-60

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.