Menu

Весна Змијанац

Концертни програм
vesna_zmijanac
Следећи датум: 18 септембар 2020 20:00

Простор: Велика дворана

Цене улазница: 1700, 1900 и 2200 динара

Важно саопштење!

Поштовани,

Како је данас саопштено да се сви јавни скупови у затвореном простру забрањују, у договору са извођачем и свим учесницима у програму, концерте одлажемо за 18. и 19. септембар.

Улазнице од 18.марта важиће за 18. септембар а улазице од 19. марта за 19. септембар.

Посетиоци који су улазнице купили на благајни Сава Центра, а нови термин им не одговара могу их вратити уз повраћај средстава закључно са 15.06.2020.г.

РТВ Сунце

Добривоје Марински

 

 

Због великог интресовања публике краљица народне музике Весна Змијанац одржаће још један концерт у Сава Центру - 19. марта. На листи њених хитова ће се, поред многобројних наћи једна од њених најлепших балада "Кад замиришу јорговани" која је доживела највећу популарност у извођењу са Дином.

“Једва чекам да се дружим са београдском публиком. Имам велику трему и одговорност у исто време.”- каже једна од наших највећих звездa.

 

Телефон
220-60-60

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.