Menu

Новогодишња симфонија - Дечја филхармонија

Музичко-сценски
decija_filharmonija19
Датум: 15 децембар 2019 19:00

Простор: Велика дворана

Цена улазница: 800, 1100 и 2000 динара

 

Дечја филхармонија која је пре 12 година основана под окриљем „Фондације Деца Деци“ организује традиционални гала концерт 15. децембра у Сава Центру.

Овај концерт младих виртуоза сваке године међу првима доноси дух празника и претвара једно обично зимско вече у праву Новогодишњу симфонију.

На репертоару ће се ове године наћи непролазна дела класичне музике Моцарта, Чајковског, Штрауса, Баха, Бизеа, која изводе талентовани млади солисти уз пратњу дечјег оркестра и под диригентском палицом професора Љубише Јовановића.
Београдска публика ће 15. децембра моћи уживати и у традиционалним божићним песмама, популарним оперским аријама као и савременим музичким нумерама, а уз оркестар Дечје филхармоније на концерту ће наступити и Хор дечијег културног центра Београда као и специјални гости изненађења.

 

Телефон
220-60-60

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.