Menu

Gipsy Kings

Концертни програм
Gipsy_Kings_ 2019
Датум: 19 фебруар 2020 20:00

Простор: Велика дворана

Цена улазница: 2900, 3300, 3600 и 3900 динара

 

Крајем седамдесетих браћа Андрé и Николас Рејес, синови признатог фламенко уметника Хосеа Реjеса, основали су групу Gipsy Kings и убрзо постали изузетно цењени музичари и тражени у целом свету.
То је француска група чији чланови су шпанског порекла и певају на шпанском језику. У својој музици комбинују традиционални фламенко, поп и друге сличне музичке облике као што је каталонска румба.

"Gipsy Kings” њихов истоимени најпознатији албум, објављен 1989. године провео је 40 недеља на топ листама, штo им је донело велику популарност широм Еуропе, Америке и Блиског Истока. На крилима светске славе Gipsy Кингс су се 2014. године раздвојили на групу Николаса Рејеса и Андрéа Рејеса.

Андрé Рејес с десеточланим бендом наставља каријеру изводећи највеће хитове из Гипсy Кингс музичког каталога које ће извести и 19. фебруара у Сава Центру.

Улазнице су у продаји преко tickets.rs као и на благајни Сава Центра.

 

Телефон
220-60-60

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.