Menu

Ара Маликиан

Концертни програм
ara_malikian3
Датум: 21 мај 2021 20:00

Простор: Велика дворана

Цене улазница: 2.000, 2.800, 3.900 и 4.600 динара

Због и даље неповољних околности узрокованих пандемијом Цовид 19, принуђени смо да концерт заказан за 14.октобар померимо на 21.мај 2021.године

Све купљене улазнице важе и за нови термин.

На основу усвојене Уредбе Владе Србије о неискоришћеним улазницама за отказане или одложене догађаје, организатор може купцу понудити да је искористи приликом наредног одржавања догађаја или за неку другу манифестацију у његовој организацији (најкасније до 31.12.2021.) Уредбу можете преузети на следећем линку:

https://www.pravnoinformacionisistem.rs/SlGlasnikPortal/eli/rep/sgrs/vlada/uredba/2020/106/1/reg

 ***

Ара Маликиан, виолиниста либанско-јерменског порекла, у оквиру светске турнеје, наступиће у Београду, у Сава Центру 21. маја 2021. године.

Турнеја под називом „Royal garage“ , на којој представља истоимени албум, обухвата најважније светске престонице у којима Ара наступа у најпрестижнијим концертним дворанама и позориштима: Лондон, Париз, Њујорк, Москва, Рим, Буенос Ајрес, Сантјаго, Лима, Мексико Сити, Пекинг, Хонг Конг, Мадрид, Берлин, Београд...

Ара Маликиан је светски признат уметник, највећа звезда медју виолинистима данас. Често га представљају као либанског виртуоза са јерменским зачинима. Класично образован музичар је током година спојио музику различитих култура која укључује и шпански фламенко, аргентински танго, као и циганску музику. Његова интерпретација вуче корене из арапске и јеврејске културе. На концертима често изводи обраде рок песама и филмских хитова.

Рођен 1968. године. Живи у Мадриду. Снимио је више од 40 албума и продуцирао велики број представа.

Због своје музикалности и виртуозности још као млади виолиниста, награђен је наградом Ниццоло Паганини. За себе каже да жели да буде Паганини у оделу Џимија Хендрикса.

Не пропустите овај музички догађај године!

Бојан Милићевић

Music Star doo

 

Телефон
220-60-60

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.