Menu

ЕКИПА - ПРЕМИЈЕРА ФИЛМА

Филмски програм
ekipa
Датум: 23 октобар 2019 20:30

Простор: Велика дворана

Цена улазница: 500 динара

ЕКИПА - ПРЕМИЈЕРА ФИЛМА

Жанр: Комедија, драма
Редитељ: Марко Сопић
Сценариста: Раде Ћосић
Земља: Србија
Језик: српски

Улоге: Андрија Милошевић, Раде Ћосић, Сергеј Трифуновић, Драган Јовановић, Срђан Тодоровић, Љубомир Бандовић, Љиљана Стјепановић, Ивана Дудић, Анђела Јовановић и други
Након дербија, Здравко - звезда Партизана (Раде Ћосић), Клупа који је његов брат од тетке, а уједно и навијач Звезде (Андрија Милошевић)  и Стефке добар друг из детињства (Лазар Ђукић) наилазе на Италијанку, жену свачијег живота (Ивана Дудић). После луде вечери, они као екипа одлазе да врате дуг Скарету ловатору (Драган Јовановић), који већ годинама покушава да потпише уговор са Здравком. Он и даље одбија сарадњу, што екипи ствара велике проблеме – како да нађу паре за три дана и како да се ослободе чувеног преваранта Декија БМW-а (Милош Тимотијевић).

Улазнице су у продаји на благајни Сава Центра и продајним местима Ticket Vision.

 

Телефон
220-60-60

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.