Menu

Адил Максутовић

Концертни програм
adil4
Датум: 14 новембар 2019 20:00

Простор: Велика дворана

Цене улазница: 1300, 1500, 1700 и 2200 динара

ЗБОГ ВЕЛИКОГ ИНТЕРЕСОВАЊА  - ДРУГИ КОНЦЕРТ!

Након препуне Велике дворане на првом концерту, организатори су одлучили да обрадују публику још једним величанственим “Unplugged” концертом Адила Максутовића,  02.децембра.

Овај млади српски певач освојио је врло брзо симпатије публике и муњевитом брзином попео се на сам врх јавне сцене. У томе му је помогла његова песма “Не могу без тебе ја”, која постаје највећи хит на просторима Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине и Македоније, као  и бројне награде и признања публике и музичких критичара.

Издао је четири албума- његов првенац 2008.године, затим 2010.године “Љуби ме по сећању”, “Маскенбал” 2013.године  и “Ја сам остао ја” 2016.године. Песма “Не могу без тебе ја” била је на многим листама широм земље и на многим радио станицама код нас, а и у окружењу. Други по реду албум “Љуби ме по сећању” у издању City Records-a допринео да на нашој естради заузме једно од водећих места.На Грандовом фестивалу 2012. године освојио je прво место прелепом баладом “Лаку ноћ”.

Одржао је бројне турнеје широм света на којима је наступао с неким од највећих имена српске фолк музике. У новембру 2017.године одржао je два велика солистичка концерта у препуном Сава Центру. Широк репертоар пажљиво је конципиран са Адиловим вокалом, који у свакој песми даје једну нову савршену форму и тиме стиче велику популарност и армију нових обожавалаца и поштовалаца.

 

Телефон
220-60-60

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.