Menu

Адил Максутовић

Концертни програм
Датум: 14 новембар 2019 20:00

Простор: Велика дворана

Цене улазница: 1300, 1500, 1700 и 2200 динара

Један од најпопуларнијих младих певача, Адил Максутовић, одржаће солистички концерт 14. новембра у Великој дворани Сава Центра.
Млади српски певач освојио је за кратко време велике симпатије публике, a његова песма “Не могу без тебе ја”, постала је највећи хит на просторима Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине и Македоније, уз бројне награде и признања публике и музичких критичара.
Издао је четири албума до сада  - његов првенац 2008.године, затим 2010.године “Љуби ме по сећању”, “Маскенбал” 2013.године и “Ја сам остао ја” 2016.године. Песма “Не могу без тебе ја” била је на многим листама широм земље и чула се на многим радио станицама код нас, а и у окружењу. Други по реду албум “Љуби ме по сећању” у издању City Records-a још више допринео расту његове популарности. На Грандовом фестивалу 2012. године освојио прво место прелепом баладом под називом “Лаку ноћ”.
Имао је бројне турнеје широм света и наступао са највећим именима српске фолк музике. У новембру 2017.године одржао je два велика солистичка концерта у препуном Сава Центру. Широк репертоар свих музичких праваца, пажљиво је конципиран са Адиловим вокалом, који у свакој песми даје једну нову савршену форму и тиме стиче велику армију нових поштовалаца. Овај млади уметник ведрог духа, својом упорношћу и вредним радом незадрживо напредује.

 

Телефон
220-60-60

Радно време благајне

  • tick ruka
  • 10-20ч (радним даном)
  •  10-15ч (суботом)
  •   и 1 сат пред почетак манифестације
  • Телефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.