Menu

Дејан Петровић Big Band

Концертни програм
dejan_petrovic3
Датум: 19 новембар 2019 20:00

Простор: Велика дворана

Цене улазница: 1300, 1500, 1700 и 2200 динара

“Трубом кроз Србију” - Вече народне музике 19.новембра у Великој дворани Сава Центра у Београду.
Дејан Петровић са пријатељима: Снежана Дјуришић, Мерима Његомир, Радиша Урошевић, Чеда Марковић, Национални ансамбл “Коло” и Оркестар Мићо Петровић! У вртлогу добрих вибрација представиће музику Србије која оставља без даха и речи, а “Онде где престају речи, ту почиње музика”.
 
Дејан је најмлађи добитник “Мајсторског писма”, вишеструки освајач свих награда на Сабору у Гучи, међу којима је и награда Прва труба света. Широм света је познат по извођењу српске традиционалне музике, коју често комбинује са тотално супротним, модерним елементима.  Учествовао је на свим већим, домаћим, музичким фестивалима и небројено пута је представљао Србију на разним светским сајмовима, спортским и културним догађајима, и то увек са великим успехом. Једном речју - Амбасадор српске трубе.
 
Не пропустите прилику да будете део овог дуго очекиваног спектакла.

 

Телефон
220-60-60

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.