Menu

Дејан Петровић Big Band

Концертни програм
Датум: 19 новембар 2019 20:00

Простор: Велика дворана

Цене улазница: 1300, 1500, 1700 и 2200 динара

Дејан Петровић Big Band одржаћe дуго очекивани концерт 19.новембра у Великој дворани Сава Центра.У вртлогу добрих вибрација представиће музику Србије и Балкана која оставља без даха и речи, а “Онде где престају речи, ту почиње музика”.
Дејан Петровић је син најпознатијег српског трубача, Миће Петровића. Дејан је најмлађи добитник “Мајсторског писма”, вишеструки освајач свих награда на Сабору у Гучи, међу којима је и награда Прва труба света. Широм света је познат по извођењу српске традиционалне музике, коју често комбинује са тотално супротним, модерним елементима. Ту је у питању фузија звука традиционалних инструмената трубачког оркестра и других инструмената који представљају супротност томе, попут споја звука трубе и дисторзије на електричној гитари.
Поред ауторске музике коју ради са својим бендом, у репертоару имају мноштво страних обрада и интернационалних нумера чија је интерпретација веома аутентична, захваљујући самој концепцији бенда, тј. споју инструмената који га чине. Учествовао је на свим већим, домаћим, музичким фестивалима и небројено пута је представљао Србију на разним светским сајмовима, спортским и културним догађајима, и то увек са великим успехом. Једном речју  - Амбасадор српске трубе.
Ово величанствено вече улепшаће гости концерта: Ана Бекута, Снежана Ђуришић, Мерима Његомир, Радиша Урошевић, Чеда Марковић…
Не пропустите прилику да будете део овог дуго очекиваног спектакла.

 

Телефон
220-60-60

Радно време благајне

  • tick ruka
  • 10-20ч (радним даном)
  •  10-15ч (суботом)
  •   и 1 сат пред почетак манифестације
  • Телефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.