Menu

Вече севдалинки

Концертни програм
Sevdah2
Датум: 08 новембар 2019 20:00

Простор: Велика дворана

Цена улазница: 1600, 1900, 2200 и 2500 динара

Традиционални концерт “Вече севдалинки” и овде године ће окупити еминентна имена севдаха и представити београдској публици култне песме. Публика ће 8.новембра у Сава Центру уживати у  овој емотивној вечери коју ће предводи доајен Неџад Салковић, али ту су и друга велика и препознатљива имена: Недељко Билкић, Биљана Крстић, Енес Беговић, Илма Карахмет, Азра Хусаркић, Ринго Хамидовић и многи други уз пратњу оркестра маестра Динка Мујановића.
Врсни музичари Вас позивају да дођете и да уживате у песмама које су богате хармонијом, које су меланхоличне, набијене емоцијом : Не клепећи нанулама, Мој дилбере, Снијег паде на бехар на воће, Јутрос ми је ружа процветала, Мито бекријо, Пут путује Латиф ага, Чудна јада од Мостара града и многе друге.

 

Телефон
220-60-60

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.