Menu

Perpetuum Jazzile

Концертни програм
Датум: 30 новембар 2019 20:00

Простор: Велика дворана

Цена улазница: 1900, 2300, 2600 и 2900 динара

После прошлогодишњег веома запаженог концерта, Perpetuum Jazzile, jedna od најспектакуларнијих и највеćих вокалних група на свету, због велике потражње поново долази у Београд, 30.новембра у Сава Центар. Београдска публика ће поново уживати у снажним ритмовима, богатим хармонијама, позитивном енергијом који врсни вокали из Словеније репродукују само људским гласом. И овога пута спремају богат репертоар различитих жанрова музике, од попа, roka, jazza, diska, bossa nove, gospela...Представиће, у свом аранжману, чувене музичке хитове од Abbe, Michael Jacksona,  Queen, David Guetta, Lady Gage, Eart, Wind and Fire, Bee Gees, Toto...
Perpetuum Jazzile је основан 1983.године и већ годинама наступају широм света, и преносе публици снажан звук који многи људи не очекују од људског гласа. Група је јасно развила свој сценски изглед и израз, и практично је позиционирана уз врхунске вокалне групе из светске класе.

 

Телефон
220-60-60

Радно време благајне током лета

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • 10-15 ч (суботом)
  • и 1 сат пре почетка манифестације
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.