Menu

Jela Cello & Power Symphony Orchestra

Концертни програм
jela
Датум: 29 новембар 2019 20:00

Простор: Велика дворана

Цена улазница: 1000,1500 и 2000 динара

После низа концерата у земљи и свету, Jela Cello (Јела Михаиловић) ће 29.новембра одржати први велики београдски концерт уз пратњу великог симфонијског оркестра. По звању специјалиста музичке уметности, Јела већ дуги низ година комбинује класичан музички израз са обрадама поп и рок класика у аранжманима за виолончело и симфонијски оркестар. Њене интерпретације Purple Haze-a (Jimi Hendrix), Eleanor Rigby (The Beatles) као и српских народних песама привукле су пажњу широког аудиторијума, познатих светских продуцената и афирмисаних уметника. Наступа на различитим сценама широм света, а као један од најинтересантнијих наступа може се издвојити наступ на додели Оскара у Лос Анђелесу и сарадња са холивудским великанима међу којима је и један од највећих филмских режисера James Cameron.

Концерт у Београду биће аудио-визуелни спектакл, посластица за љубитеље квалитетне музике и синтезе добрих фреквенција. Jela Cello & Power Symphony Orchestra извешће музику са Јелиног најновијег ауторског албума "ПОТРАГА ЗА МАГИЧНИМ ВИОЛОНЧЕЛОМ" који је као и претходна два, издао ПГП-РТС, док је светску дистрибуцију обезбедио Warner Music Group.

"ПОТРАГА ЗА МАГИЧНИМ ВИОЛОНЧЕЛОМ" је музичко путовање кроз космос и време на ком ће се поред музике са најновијег албума и Јелиног извођења на акустичном виолончелу уз симфонијски оркестар наћи и обраде поп и рок класика које ће Јела извести на електричном виолончелу такође уз пратњу симфонијског оркестра. Разноликост Јелиног музичког опуса гарантује узбудљив музички доживљај, како за љубитеље класичне музике тако и за публику која је окренута другим музичким правцима које је Јела вешто уклапајући уобличила у нешто што би могло да се окарактерише као тотална музика.

 

Телефон
220-60-60

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.