Menu

DISCO OPERA

Концертни програм
disco_opera
Датум: 28 март 2019 20:30

Простор: Велика дворана

Цене улазница: 1600, 1800, 2000 и 2400 динара

Након спектакуларних концерата крајем прошле године под називом “Rok opera“ , а под диригентском палицом маестра Федора Вртачника 28.марта у Сава Центру очекује нас нови спектал под називом "DISCO OPERA", у сарадњи Новосадског Биг Бенда и Оркестра Опере Српског народног позоришта, уз подршку вокалног састава под називом "Disco sisters".
Публика ће моћи да чује двадесетак антологијских музичких хитова из периода седамдесетих и осамдесетих година 20. века, које су изводили најеминентнији светки музичари чија су имена уврштена у енциклопедије светске и домаће музике  као сто су ABBA, Bee Gees, Michale Jackson, Bruno Mars, Stivie Wonder, Boney M …
Диригент и аутор музичких аранжмана је Федор Вртачник, уметнички руководилац  Новосадског Биг Бенда, а као вокални солисти наступају Бојана Стоменов, Saška Janx, Зоран Шандоров и специјални гости. Биће то јединствена прилика да публика, било да су у питању старије генерације или нове које музику упознају преко интернета, заједно са извођачима поново запева своје омиљене хитове.

 

Телефон
220-60-60

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.